Ο Γεώργιος Καπελλάκης καλωσορίζει τους αθλητές

CHAIRMAN GEORGIOS KAPELLAKIS

Ο Γεώργιος Καπελλάκης καλωσορίζει όλους τους αθλητές

Σας προσκαλούμε στο The Boccia World Challenger HERAKLION 2023, από 21 έως 28 Οκτωβρίου. Γίνετε μάρτυρας της δύναμης του ανθρώπινου πνεύματος σε δράση.

Αγκαλιάστε τη δύναμη του αθλητισμού και επαναπροσδιορίστε το νόημα και τα όρια των επιτευγμάτων!

Φίλοι του Αθλητισμού από όλο τον κόσμο,,

Είναι και μεγάλη μου τιμή & χαρά ως Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ως Παραολυμπιονίκης και ως Κρητικός να καλωσορίσω τους αθλητές του Boccia, τους επισήμους και εν γενει την Παραολυμπιακή Κοινότητα του Boccia, στην Ελλάδα και στο όμορφο νησί μας την Κρήτη.

Το Boccia World Challenger HERAKLION 2023, θα φέρει μια νέα προοπτική σε όλους σε αυτή τη χώρα, δείχνοντας ότι το ανθρώπινο πνεύμα δεν γνωρίζει όρια.

Από τις 21 έως τις 28 Οκτωβρίου, μέσα από τις επιδόσεις των Αθλητών του Boccia, θα δείτε το πραγματικό νόημα του αθλητισμού και τον αληθινό ορισμό της ικανότητας.

Θα δείτε πώς ένα Παραολυμπιακό άθλημα έχει την ικανότητα να εμπνέει και την εξαιρετική ικανότητα να μεταμορφώνει τις κοινότητες σε έναν κόσμο γεμάτο δυνατότητες και ατελείωτες ευκαιρίες.

Περήφανοι αθλητές του Boccia είστε πρότυπα για αυτό που θέλει να δει ο κόσμος στους σημερινούς αθλητικούς ήρωες. Βλέπετε τα εμπόδια ως ευκαιρίες, παλεύετε για τα δικαιώματά σας και εδώ στο Ηράκλειο, με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας και των σπουδαίων εθελοντών μας που θα είναι στη διάθεσή σας, θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να πείτε στους ανθρώπους τι πρεσβεύετε και κυρίως ποιοι είστε.

Με τα μάτια του κόσμου στραμμένα σε εσάς, σας ζητώ να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο μέσω του αθλητισμού. Μέσα από τις επιδόσεις σας πείτε την ιστορία σας, μια αφήγηση ενσωμάτωσης, μια ιστορία ενδυνάμωσης όπου η ελπίδα θα νικάει πάντα τον φόβο.

Καλωσορίζω θερμά τα μέλη των Εθνικών ομάδων που συμμετέχουν από όλο τον κόσμο!

Αθλητές κάντε το καλύτερο που μπορείτε ώστε να εμπνεύσετε τους ανθρώπους με αναπηρία να συμμετέχουν ενεργά στη γιορτή του αθλητισμού.

Η Οργανωτική Επιτροπή και οι φιλόξενοι Κρητικοί έχουν κάνει ό,τι ήταν δυνατό για να εξασφαλίσουν ίσους όρους ανταγωνισμού για όλους, σε αντάλλαγμα σας ζητώ να διασκεδάσετε κάνοντας αυτό που κάνετε καλύτερα!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου, τους σπουδαίους εθελοντές και την BISFED που θα κάνουν αυτό το World Boccia Heraklion Challenger 2023 μοναδικό!

Γεώργιος Καπελλάκης

Πρόεδρος Ο.Ε. World Boccia Heraklion Challenger 2023
Πρόεδρος Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής
Χρυσός Παραολυμπιονίκης Gold Medalist

Μετάβαση στο περιεχόμενο